National Geographic maksuttomaksi maaliskuussa

kirjoittanut

kategoriassa

National Geographic muuttuu ilmaiseksi tv-kanavaksi 1. maaliskuuta, kertoo Markkinointi & Mainonta. Kanavan tuo Suomeen Fox Networks Group Oy. Yhtiön mukaan Suomen luontoon, tieteeseen ja tutkimukseen keskittyvä kanava on Euroopassa ensimmäinen ilmaiseksi katsottava National Geographic -kanava.

– National Geographic on tunnettu ja luotettava brändi. Maailmanlaajuisesti toteutettava brändiuudistus nostaa kanavan profiilia entisestään. Kanava tarjoaa myös erinomaisen alustan mainostajille, jotka haluavat viestinsä laatusisällön oheen, kertoo Fox Networksin maajohtaja Pia Kuhakoski.

National Geographic on osa National Geographic Partners LCC -yritystä. Yrityksen pääomistaja on 21st Century Fox

Mediamonitori – Marmai