Radio Helsingin toimilupa säilyy omistajanvaihdoksessa

kirjoittanut

kategoriassa

Viestintävirasto ei peruuta Radio Helsingin ohjelmistolupaa, vaikka radioaseman liiketoiminta on siirtymässä uudelle yritykselle. 12. lokakuuta päivätyssä ennakkopäätöksessä todetaan, että Viestintävirasto katsoo uuden omistajan, Muusikkojen liitto ry:n omistaman Livelaboratorio Oy:n, olevan riittävän vakavarainen jatkamaan radiokanavan liiketoimintaa. Myyjä eli radioaseman taustayhtiö Kaupunkitarinat Oy luopuu samalla radiotoiminnasta.

Livelaboratoriolle on Viestintävirastoon toimitettujen tietojen mukaan siirtymässä kaikki Radio Helsingin toiminnot ja sopimukset. Radio Helsingin pääomistaja on ollut Tomi Ruotimo, joka kertoi syyskuussa Imagessa etsivänsä tappiolliselle radioasemalle ostajaa.

Radio Helsinki kertoo verkkosivuillaan, että Livelaboratorio Oy on tehnyt esisopimuksen radioaseman liiketoimintojen ostosta Kaupunkitarinat Oy:ltä. Radio Helsingin jatkumisen tarkemmista yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin.

Mediamonitori – Viestintävirasto, Radio Helsinki

 

Päivitys 13.10.2016 klo 18.30: Lisätty tieto yhtiöiden tekemästä esisopimuksesta.