Pispalan Radio palaa tutulle taajuudelle

kirjoittanut

kategoriassa

Pispalan Radio -logoKeväällä 2015 lähetykset aloittanut Pispalan Radio tekee paluun ula-taajuudelle kuukauden tauon jälkeen uudenvuodenyönä. Lähetykset alkavat kuulua Tampereella taajuudella 99,5 MHz 50 watin teholla. Pispalan Radiota on voinut kuunnella internetissä myös joulukuussa, mutta perinteiset radiolähetykset ovat olleet tauolla edellisen, tilapäisen luvan päätyttyä marraskuun lopussa.

Pispalan Radioyhdistys sai marraskuussa Viestintävirastolta ohjelmistoluvan, joka on voimassa vuoden 2019 loppuun. Toistaiseksi radiokanava jatkaa lähetyksiä lyhytaikaisella radioluvalla, kunnes radiolähettimelle on tehty ohjelmistoluvan edellyttämä käyttöönottotarkastus. Asema aloittaa lähetykset keskiaaltotaajuudella 729 kHz myöhemmin vuoden 2016 aikana.

Mediamonitori