Uusi radion toimilupakierros alkoi

kirjoittanut

kategoriassa

Viestintävirasto-logoViestintävirasto on julistanut haettavaksi uusia ohjelmistotoimilupia analogiseen radiotoimintaan. Haettavana on 19 FM-verkon taajuutta. Helsingistä haettavana on kaksi taajuutta ja kaksi oppilaitosten käyttöön tarkoitettua taajuutta. Sekä Porin seudulta että Turusta FM-taajuuksia on jaossa kolme ja Oulusta kaksi.

Alajärvelle, Kankaanpäähän, Kemiin ja Tornioon, Mänttä-Vilppulaan ja Jämsään, Lahteen, Pihtiputaalle, Raaheen, Vaasaan sekä Äänekoskelle on tarjolla yksi taajuus kullekin paikkakunnalle. Haettavana on lisäksi kolme AM-verkon taajuutta, joista kaksi Porista ja yksi Tampereelta.

Hakuaika päättyy 28.1.2016. Lista vapaista taajuuksista paikkakuntineen löytyy Viestintäviraston julkaisemasta dokumentista.

Mediamonitori

 


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Uusi radion toimilupakierros alkoi”

  1. Santeri avatar

    Loopille taajuudet Kankaanpäähän, Kemiin ja Tornioon, Mänttä-Vilppulaan ja Jämsään, Pihtiputaalle, Raaheen sekä Äänekoskelle. 😆

  2. Mieluummin ei lupaa isoille mediataloille, formaattiradioille.