Elo hakee Radio Helsinkiä konkurssiin

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Helsinki -logoKauppalehden mukaan Työeläkevakuutusyhtiö Elo on jättänyt konkurssihakemuksen Radio Helsingin taustayhtiö Kaupunkitarinat Oy:stä. Hakemus jätettiin jo lokakuussa. Kanavan pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Tomi Ruotimo kumoaa konkurssihuhut. Ruotimon mukaan kanavalla on velkaa yhteensä 82 000, ja velasta on tehty maksusuunnitelma.

Kärjäoikeuden kautta velasta on haettu 52 000 euron saatavia. Osuutta on lyhennetty marraskuun lopussa ja kaksi seuraavaa osuutta lyhennetään sovitusti joulu- ja tammikuussa.

Kesällä kanava keräsi joukkorahoituksella rahaa velkojen maksuun. Kampanja oli menestyksekäs ja tuotti yheensä 363 000 euroa

– Joukkorahoitus oli tarkoitettu velkojen maksuun. Kesä oli kuitenkin myynnillisesti surkeaa aikaa. Rahaa tuli sisään noin 20 000 euroa kuukaudessa, mutta kuluja kertyi noin 75 000 – 80 000.  Joukkorahoituksella kerätyistä varoista yli 100 000 kului operatiivisiin kuluihin, joten työeläkemaksut jäivät maksamatta, Ruotimo kertoo.

Ruotimon mukaan vaaraa konkurssista ei ole.

Mediamonitori – Radio Helsinki, Kauppalehti


Aiheesta muualla netissä: Ylen uutinen, MTV:n uutinen, Helsingin Sanomien uutinen


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Elo hakee Radio Helsinkiä konkurssiin”

  1. Outsider avatar
    Outsider

    Radio Helsinki ei ole koskaan menestynyt taloudellisesti, kun ei ole eletty suu säkkiä myöten. Vain median suosikeilta onnistuu, että miljonäärit keräävät joukkorahoituksella rahaa verovelkojen maksuun. Nyt ei enää kehdattu kerjätä kuuntelijoilta lisää.

  2. Erikoiseksi piirteeksi tekee Radio Helsinki-asemalle se asia, että Helsinki haaveilee ulkolähetys-kuuntelu kapasiteetista. Tämä ylimitotettu unelma rapautti ja vei rahaa Radio Ettanilta, sekä Espoon Radio West kanavilta.Herra Tomi Routimo hei. Opi nyt historiasta jotain?