Nelosen radiosisältöjä Supla-palvelusta

kirjoittanut

kategoriassa

Nelonen Media -logoSanoma on avannut uuden radion suoratoistopalvelun. Torstaina avattu Supla-palvelu sisältää konsernin radiosisältöjen lisäksi sisältöjä, joita ei muissa julkaisukanavissa kuulla. Sanoma kertoo panostavansa nimenomaan suoratoistoon eikä podcasteihin, sillä yhtiön mukaan podcast on vanhahtava ja liian tekinen termi tavalliselle kuluttajalle.

Supla muistuttaa etäisesti ruotsalaista musiikin suoratoistopalvelu Spotifya. Spotifyn tapaan myös Suplaan voi rakentaa omia soittolistoja, lisäksi palvelu muistaa kuuntelijan kuunteluhistorian. Lisäksi Suplassa voi seurata ohjelmia, jolloin käyttäjä saa ilmoituksen, kun uutta kuunneltavaa on tarjolla.

Palvelussa ei kuitenkaan ole tekijänoikeuskorvauksien alaista musiikkisisältöä.

Palvelu rakentuu Nelonen Median radio-ohjelmien varaan, mutta siellä kuullaan myös vain palveluun tuotettuja sisältöjä sekä Sanoman muilta alustoilta poimittuja ohjelmia.

Mediamonitori – Marmai