Radio Melodia Radio Eazyn tilalle Porissa

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Melodia -logoPorilainen Mediatakojat Oy lakkauttaa nuorisokanava Radio Eazy 101:n. Syynä lakkautukseen ovat tavoitteesta jäänyt kannattavuus ja heikot kuuntelijaluvut. Kanavan toiminta alkoi Porissa tammikuussa 2012. Eazyn tilalla aloittaa Radio Melodia. Uuden kanavan pääkohderyhmänä ovat yli 50-vuotiaat iskelmä- ja tanssimusiikin kuuntelijat.

TS-Yhtymän omistama Radio Melodia kuuluu Varsinais-Suomessa. Nyt aloittava Porin Radio Melodia tuotetaan yhteistyössä TS-Yhtymän kanssa. Radio Melodia soittaa iskelmä- ja tanssimusiikkia 1960-luvulta tähän päivään ja iskelmätaivaan uutuuksia. Elokuun lopussa kanavan toiminta laajenee Jyväskylään taajuudelle 107,8 MHz.

Mediatakojat-yhtiöön kuuluvat entuudestaan Radio Pori, Radio Mikkeli, Radio Kuopio, Radio Kompassi sekä radiomainonnan tuotannosta vastaava yksikkö.

Mediamonitori – SK


Kommentit

4 vastausta artikkeliin “Radio Melodia Radio Eazyn tilalle Porissa”

 1. Janne avatar

  Saas nähdä perutaanko toimilupa. Ei taida mennä ihan säädösten mukaan. Mielestäni muutos on sen verran suurri, että toimilupa saattaa mennä hakuun. Mikäli kanava olisi siirtynyt yhteistyöhän Zoom FM:n kanssa, niin asiaa olisi voitu katsoa vielä sormien läpi, mutta tällä kertaa ei.

 2. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  [quote name=”Janne”]Saas nähdä perutaanko toimilupa. Ei taida mennä ihan säädösten mukaan. Mielestäni muutos on sen verran suurri, että toimilupa saattaa mennä hakuun. Mikäli kanava olisi siirtynyt yhteistyöhän Zoom FM:n kanssa, niin asiaa olisi voitu katsoa vielä sormien läpi, mutta tällä kertaa ei.[/quote]

  Mediatakojille on annettu kesällä kaksi myönnytystä lupaehtoihin. Näistä on kerrottu Mediamonitorissa. Radio Eazy 101:n musiikkisisällön tulee muodostua iskelmä- ja tanssimusiikista http://www.mediamonitori.fi/index.php/uutiset/radio/1664-mediatakojille-muutos-lupaehtoihin ja Jyväskylän uuden radiokanavan toiminnan aloitusta saa lykätä elokuun lopulle http://www.mediamonitori.fi/index.php/uutiset/radio/1672-jyvaskylan-uusi-radio-sai-lykkaysta.

  Porin ja Jyväskylän toimilupaehdot täyttyvät, jos lähetyksessä on vähintään yksi tunti paikallista sisältöä.

 3. Santeri avatar
  Santeri

  Hei! Huomasin kirjoitusvirheen artikkelissa tai uutisessa, siinä lukee Elokuun lopusa eikä Elokuun lopussa.

  Voisitteko korjata kirjoitusvirheen? Kiitos!

 4. Jokohan Melodialle saadaan nettiradio?