Radio Sputnikin nimi vaihtuu

kirjoittanut

kategoriassa

Venäjänkielisestä Radio Sputnikista tulee Spirit FM 15. huhtikuuta.  Samalla kanavan aamu- ja aamupäivälähetykset muuttuvat englanninkielisiksi. Myös radion musiikkilinja muuttuu ja keskittyy vastedes rockmusiikkiin ja sen eri alalajeihin. Spirit FM kuuluu pääkaupunkiseudulla, Porvoossa, Kotkassa ja Lappeenrannassa ympäri vuorokauden.

Asema haluaa tavoittaa pääkaupunkiseudulla vierailevat turistit ja alueella asuvat englantia puhuvat kuulijat, mukaan lukien Venäjältä Suomeen saapuvat turistit, joista varsinkin nuoremmat puhuvat englantia.

Spirit FM:n ohjelmapäälliköksi on nimitetty yhdysvaltalainen Pete Cato, joka on työskennellyt viime vuodet Moskovassa englanninkielisellä radioasemalla. Cato toimii Spirit FM:n uuden päiväohjelma Pitstopin juontajana.

Uuden Wake Up -aamuohjelman teemoihin kuuluvat uutiset, sää, eri tapahtumat, viihdeuutiset sekä toivemusiikki. Ohjelmaa juontavat Heidi Akselin ja Richard Berman.

Iltapäiväohjelmana jatkaa Razum Show, jota toimittaa ja juontaa suosittu radiopersoona Aleksei Razumovski. Venäjänkielisessä ajankohtaisohjelmassa vierailee tunnettuja henkilöitä Suomesta, Venäjältä ja  muista maista.

Spirit FM:n studiosta tullaan kuulemaan myös artistien ja bändien live-esiintymisiä.

Spirit FM on ainoa suomalainen yksityisomisteinen radioasema, joka lähettää ohjelmaa venäjäksi. Kanava on poliittisesti sitoutumaton, eikä se kommentoi poliittista tilannetta Suomessa tai ulkomailla.

Mediamonitori