Radio Säteily juhlii kruunu päässä

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Säteily 2015 -logoLapin yliopiston opiskelijavoimin toteuttama Radio Säteily on aloittanut kolmen viikon mittaisen taipaleensa netissä ja taajuudella 104,4 MHz. Radio Säteilyä voi kuunnella 26. huhtikuuta saakka. Kanava toteutataan tänä keväänä viidennentoista kerran, joten kyseessä on juhlavuosi. Merkkipaalun saavuttaminen näkyy Radio Säteilyn visuaalisessa ilmaisussa muun muassa sosiaalisessa mediassa. Kruunulogon ohella tämän vuoden teemaksi on valittu ”Radio Säteilyn kuningaskunta”.

Ohjelmatekijät ovat pääosin Lapin yliopiston opiskelijoita, mutta mukana on muuallakin opiskelevia radiolähetysten tekemisestä kiinnostuneita. Lähetyksiä on ympäri vuorokauden ja livekuvaa studiosta voi katsoa aseman nettisivuilla. Ohjelmisto on kokeilevaa, joten tarjolla on musiikin erikoisohjelmien lisäksi muun muassa kuunnelmia, lastenohjelmia, livemusiikkia ja opiskelumaailmaan liittyviä teemoja.

Radio Säteily järjestää myös lukuisia tapahtumia, joissa kanavan tekijät tulevat kuuntelijoille tutuiksi.

Mediamonitori

Radio Säteily somessa: Facebook, Twitter, Instagram