Tappara ja Ilves eri aalloille

kirjoittanut

kategoriassa

Liiga-logoKilpailu jääkiekkoa selostavien radioiden välillä kiristyy Tampereella ensi syksynä, kun Liigassa pelaavien Tapparan ja Ilveksen selostukset kuuluvat eri radiokanavilta. Tapparan peliselostukset kuullaan jatkossakin Radio City Tampereen taajuuksilla. Kolmivuotinen jatkosopimus kattaa ensi kaudella myös Tapparan kotiottelut. Aiemmin Radio Cityssä on kuultu vain Tapparan vierasottelut. Ilveksen pelit kuuluvat jatkossa FUN Tampereesta.

– Tappara jatkaa vuosikymmeniä kestänyttä yhteistyötä Radio Cityn kanssa. Sopimus mahdollistaa entistä tiiviimmän yhteistyön otteluiden markkinoinnin ja myynnin osalta. Samalla saamme tuotua myös kotipelit kuulijoiden korviin, kommentoi Tamhockey Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Aki Holma.

Tapparan lisäksi myös toinen tamperelaisjoukkue Ilves on vahvasti esillä radiossa. Ilveksen taustayritys Ilves Hockey Oy on solminut strategisen yhteistyösopimuksen FUN Tampere -kanavan kanssa. Sopimuksen kesto on kolme vuotta.

FUN Tampereen ja Ilves Hockeyn sopimus kattaa kaikki Ilveksen otteluselostukset niin koti- kuin vieraspelienkin osalta. Ilveksen toimitusjohtajan Esa Honkalehdon mukaan kotiotteluiden radiointi lisää kiinnostavuutta joukkuetta kohtaan ja tuo pitkällä aikavälillä myös lisää yleisöä otteluihin.

– Kannattajiemme aktivointi ja paikallisuus ovat tärkeä asia joukkueellemme. Tämän vuoksi haluamme kumppaniksi radion, joka toteuttaa nämä ehdot ja kehittää uusia, strategiaamme sopivia toimintamalleja,  Honkalehto kommentoi.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Tappara ja Ilves eri aalloille”

  1. Outsider avatar

    Hieno homma! Kun kiakkoo tulee, niin valtaosa kuulijoista vaihtaa kanavaa.

  2. Pasi Komsi avatar
    Pasi Komsi

    No, omistuspohjasta ja historiasta viis niin onhan tuo FUN hengeltään paljon enemmän vanhan kunnon Ysiviisseiskan perillinen kuin City. Ainaki Hönttä ja Toippari heittää taattua tavaraa Funilla. Kyllä mää taidan kuunnella vaan Ilveksen pelit kun oon kölvinä niitä kannattanu jo muutenkin.