Ylen HD-kanavat H-kanavanippuun

kirjoittanut

kategoriassa

Digita-logoYlen teräväpiirtolähetysten näkyvyysalue Digitan verkossa muuttuu keskiviikkona 1. huhtikuuta. Ylen HD-muotoiset kanavat Yle TV1 HD, Yle TV2 HD ja Yle Fem HD siirtyvät tällöin H-kanavanippuun. Nykyään kanavat lähettävät laajemmalla alueella näkyvässä D-nipussa. Ylen HD-muotoiset kanavat näkyvät jatkossa Espoon, Lahden, Turun, Tampereen, Oulun ja Jyväskylän radio- ja tv-asemien peittoalueilla.

Huhtikuun alussa Ylen HD-lähetykset loppuvat Eurajoen, Tammelan, Kruunupyyn, Lapuan, Anjalankosken, Joutsenon ja Kuopion lähetysasemilta. H-kanavanipun peittoalue on 60 prosenttia väestöstä.

Muutos ei vaikuta Ylen peruskanavien eli SD-muotoisten televisiokanavien jakeluun millään tavalla, Digitasta kerrotaan.

Mediamonitori

{jcomments off}