Yle näyttää pian taas lätkää

kirjoittanut

kategoriassa

Yle-logoJääkiekko-ottelut tekevät paluun Ylen kanaville Suomen Jääkiekkoliiton ja Yleisradion uuden sopimuksen myötä. Suomen jääkiekkomaajoukkueiden pelit palaavat Yleisradion kanaville syksyllä 2015. Ottelut on aiemmin esitetty MTV:n kanavilla. Suomen miesten A-maajoukkueen ottelut sekä Suomessa että Suomen ulkopuolella kuuluvat uuden sopimuksen piiriin. Ylen kanavilla nähdään siis jatkossa Euro Hockey Tour ja Euro Hockey Challenge , nuorten Leijonien MM-kilpailut ja naisten jääkiekon MM-kilpailut.

Miesten MM-kilpailut nähdään jatkossakin MTV:n kanavilla ainakin vuoteen 2017 asti.

– Sopimuksen ansiosta toteutamme pitkäaikaisen tavoitteemme. Sopimus on meille iso asia ja on hienoa, että erityisesti maajoukkuejääkiekko palaa Ylen vuotuiseen urheilutarjontaan, kommentoi Yle Urheilun päällikkö Panu Pokkinen.

Ylen ja Jääkiekkoliiton kolmivuotinen sopimus astuu voimaan heinäkuun alussa. Sopimuksessa on kahden vuoden lisäoptio.

Mediamonitori – Marmai