FOX vaihtaa kanavanippua

kirjoittanut

kategoriassa

FOX-logoTelevisiokanava FOX näkyy tiistaista 13. tammikuuta alkaen antenniverkossa kanavanipussa C. Kanavanippumuutoksen myötä antenniverkon tv-vastaanottimien kanavahaku on suoritettava uudelleen, jotta tv-kanavan katselu on jatkossakin mahdollista. Digitan kanavanippu C tavoittaa 90,4 prosenttia Suomen väestöstä. FOXin lisäksi kanavanipussa näkyvät TV5, Hero sekä IskelmäTV Harju & Pöntinen.

Mediamonitori – SSS


Kommentit

14 vastausta artikkeliin “FOX vaihtaa kanavanippua”

 1. jaana parantainen avatar
  jaana parantainen

  tv5 ja Hero näkyy ok. Foxista ei mitään hajua. Haettu kanavat uudelleen (Tampere, 2km keskustasta.)

 2. FOX löyty kanavapaikalta 116. Voi morjens :/

 3. Jaakko Alatalo avatar
  Jaakko Alatalo

  Kiitos taas tästäkin vähästä! Kanavanippu C ei näy täällä Luoteis- Lapissa. Ei tosin häävisti mikään muukaan, kun asutaan Ylläksen ja Kuttasen asemien näkyvyysalueiden katveessa. Silti maksetaan sama vero kuin ne jotka asuvat parhailla näkyvyysalueilla. 😥

 4. Kiitos paljon kun Fox piti siirtää pois näkyvyys alueen ulkopuolelle (Rovaniemen alue).

 5. [quote name=”Jaakko Alatalo”]Kiitos taas tästäkin vähästä! Kanavanippu C ei näy täällä Luoteis- Lapissa. Ei tosin häävisti mikään muukaan, kun asutaan Ylläksen ja Kuttasen asemien näkyvyysalueiden katveessa. Silti maksetaan sama vero kuin ne jotka asuvat parhailla näkyvyysalueilla. :cry:[/quote]

  Muistetaan nyt taas, että Fox ja muut kaupalliset kanavat eivät saa veroeuroja vaan ne menevät Yleisradiolle.

  Foxhan vaihtoi kanavanippua edullisempien lähetyskustannusten perässä, c-nipun pienempi peittoalue takaa nimittäin pienemmät maksut Digitalle, jonka isoista taksoista tv-yhtiöt ovat kaiketi syystä näreissään.

 6. lapin maa avatar
  lapin maa

  kohta täälä pohjois suomessa ei näy ku ylen 1 ja 2. kohta ne siirtävä tietekki jiminki c nippuun.

 7. jaana parantainen avatar
  jaana parantainen

  [quote name=”jaana parantainen”]tv5 ja Hero näkyy ok. Foxista ei mitään hajua. Haettu kanavat uudelleen (Tampere, 2km keskustasta.)[/quote]

  No niin tänään alkoi taas näkymään Fox.

 8. Olen todella pettynyt ja surullinen!! 🙁
  FOX oli paras kanava!! Kaikki parhaat sarjat tulevat FOXilta!! Voi miksei Rovaniemellä voisi näkyä.. 🙁

 9. V..n YLE-vero avatar
  V..n YLE-vero

  Turha vero kkok YLE- vero. Nyt ei ole mahdoollista edes olla maksamataa ja se näkyy kyllä TV- ohjelmien laadun romahtamisessa veron käyttönoton jälkeen.

 10. Suomen FOX Neloselle avatar
  Suomen FOX Neloselle

  Sanoma-konserniin kuuluva Nelonen Media voisi tehdä ostotarjouksen Fox International Channels Oy:stä ja Suomen FOX-televisiokanavasta Fox International Channels (FIC) Nordicille.
  FOXin nimeksi Family ja Fox International Channels Oy:n nimeksi Family Channels Oy tai sitten Fox International Channels Oy voitaisiin sulauttaa Sanoma Media Finland Oy:hyn.

 11. Ei näy Fox eikä TV5 enää ja asun eteläsuomessa!! Miksiköhän pitää vaihtaa kustannussyistä johonkin halvempaan kanavapakettiin kun ohjelmat ovat pelkkää realtya ja sen tekeminen ei mitään hirveitä maksa. Julkkikseksi noin minuutiksi on varmasti ihan tunkua. Itse en saanut ohjelmoitua kanavia näkyviin vaikka kuinka yritin… TV5: llä tuli sentään elokuviakin, mutta kun ei näy enää. Vaikka heittäisi koko tv:n roskiin pitää silti maksaa… Epistä!! Sääli siellä Lapissa asuvia…

 12. ritva venäläinen avatar
  ritva venäläinen

  miks (mäntykankaalla) kotkassa meillä loppui esim fox näkymästä?

 13. Arto hilden avatar
  Arto hilden

  Miksi fox jim hero harjupöntinen eivät näy.pelkosenniemellä vaikka luvattiin 13tammikuuta.??

 14. Arto hilden avatar
  Arto hilden

  Hero jim fox eivät näy.piti ruveta näkyyn 13.1 2016.ei silti näy vaikka llaitan automaattisen kanavahaun ei silti näy.asun pelkosenniemellä.