Uusi vuosi laajentaa Radio Nostalgiaa

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Nostalgia -logoRadio Nostalgian lähetysverkko laajenee vuoden 2015 alussa Kuopioon ja Haapavedelle. Radio Nostalgia voi uusien kuuluvuusalueiden myötä tavoittaa radioteitse noin neljä miljoonaa suomalaista.  Lisäksi kanavaa voi kuunnella netissä.

Kuopiossa taajuudeksi tulee 89,7 MHz ja Haapavedellä 99,5 MHz.

– Muun muassa Kuopiosta on tullut runsaasti viestejä, joissa toivotaan Radio Nostalgiaa kaupunkiin. Laajentumisen myötä voimme jakaa hyvää mieltä ja hyvän mielen musiikkia yhä useammalle kuuntelijalle, sanoo Radio Nostalgian kanavapäällikkö Jami Kananen.

Mediamonitori

 


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Uusi vuosi laajentaa Radio Nostalgiaa”

  1. timo kolu avatar
    timo kolu

    milloin järviradio voisi kuulua kouvolassa?