Weckström Digitan toimitusjohtajaksi

kirjoittanut

kategoriassa

Digita-logoDigitan hallitus on nimittänyt Digitan uudeksi toimitusjohtajaksi 5.1.2015 lukien diplomi-insinööri Juha-Pekka Weckströmin, 44. Weckström on aiemmin työskennellyt Realia-konsernin toimitusjohtajana. Sitä ennen hän teki pitkän uran TeliaSonera-konsernin palveluksessa. Siellä hän vastasi muun muassa Eurasia-liiketoimintaryhmän strategiasta ja kehityksestä sekä toimi Suomen maayhtiö Soneran toimitusjohtajana ja laajakaistaliiketoiminnan johtajana.

TeliaSonera-aikanaan Weckström oli myös hallitusvastuussa useissa Baltian tytär- ja osakkuusyhtiössä. Weckström tulee toimimaan sekä Digita Networks Oy:n että sen tytäryhtiön Digita Oy:n toimitusjohtajana.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Weckström Digitan toimitusjohtajaksi”

  1. Ahto Simakuutio avatar
    Ahto Simakuutio

    Kannattaa tehdä pientä taustatyötä ja katsoa ko. herran työhistoriaa hieman lähemmin niin näkee millaisen toimitusjohtajan Digita otti pois potkitun Ojalan tilalle. Esim. edellinen työnantaja (Realia) irtisanoi luottamuspulan vuoksi…