Maksu-tv-asiakas ei halua maksaa turhasta

kirjoittanut

kategoriassa

Etukäteen päätetyt tv-kanavat aiheuttavat närkästystä maksullisten tv-palveluiden käyttävissä asiakkaissa. Asiakkaat haluaisivat itse valita tilattavat kanavat. EPSI Finlandin tekemän tutkimuksen mukaan tyytyväisyys maksu-tv-palveluihin on säilynyt viime vuoteen nähden ennallaan.

Hinta-laatusuhde on asiakkaalle erittäin tärkeä.

– Televisio on koettu aina lähes ilmaisena mediana. Tämä johtaa tilanteeseen, jossa maksu-tv:tä käyttäessä asiakas vaatii huomattavasti enemmän tv-palveluistaan, kertoo EPSI Ratingin toimitusjohtaja Mats Nybondas Talouselämälle.

Nybondasin mukaan asiakkaan pitäisi voida maksaa juuri niistä kanavista, joita haluaa katsoa. Asiakas on tyytyväisempi, vaikka kanavia olisi käytettävissä nykyistä vähemmän ja maksu olisi vain hieman pienempi kuin tällä hetkellä. Näin ollen operaattorit saisivat myös paremmat katteet kanavaa kohti.

Mediamonitori – Talouselämä