Radio Sandels Kuopioon

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Sandels -logoRadio Sandelsin taustayhtiö Suomen Lähiradiot Oy käynnistää kanavan lähetykset Kuopiossa taajuudella 104,6 MHz. Lähetykset käynnistetään Puijon tornista lokakuun aikana. Radio Sandels tulee lähettämään Kuopiossa 50 watin teholla.

– Radiolla on valmiudet ja suunnitelmat aloittaa lähetykset Kuopiossa nopealla aikataululla. Olemme hakeneet myös pysyvää toimilupaa Kuopioon ja asia ratkeaa lähiaikoina, kertoo Reijo Glad.

Glad pitää radion kuuluvuusalueen laajentumista merkittävänä alueen yritystoiminnan kannalta. Laajentumisella on myös positiiviset vaikutukset kulttuurivaihtoon sekä paikalliseen ohjelma-, uutis- ja musiikkitarjonnan lisääntymiseen ja monipuolistumiseen maakunnan alueella.

Gladin mukaan Iisalmen ja Kuopion kuuluvuusalueet muodostavat yhdessä luonnollisen kokonaisuuden, koska yhteinen murre ja kulttuuri yhdistävät Ylä-Savoa ja Kuopion seutua.

– Koko maakunnan alueella toimivana radiona pystymme tarjoamaan kattavampaa ja tehokkaampaa palvelua maakunnan yrittäjä- ja matkailuverkostolle. Lisäksi voimme tarjota kuuntelijoille laajempia asiaohjelmakokonaisuuksia. Paikallisuudesta emme aio tinkiä, Glad korostaa.

Mediamonitori