Nelosen uusi kanava suunnataan nuorille

kirjoittanut

kategoriassa

Hero-logoNelonen Media käynnistää uuden nuorille aikuisille suunnatun mainosrahoituksen tv-kanavan lähetykset marraskuussa. Uusi kanava Hero aloittaa toimintansa 10. marraskuuta. Hero tarjoaa katsojille ulkomaisia laatusarjoja ja elokuvia parhaaseen katseluaikaan. Uusi kanava on myös vahvasti mukana sosiaalisessa mediassa.

Heron ohjelmisto vastaa netin suoratoistopalvelujen heittämään haasteeseen. Uuden kanavan primetime-sarjoja voi esimerkiksi katsoa useita jaksoja peräkkäin samana päivänä tai monena peräkkäisenä päivänä. Sarjat tulevat tv-esitystensä jälkeen myös Ruutuun. Suomen-ensiesityksinä nähdään tänä syksynä muun muassa Emmy-palkittu Fargo ja Ashley Juddin tähdittämä Missing, kerrotaan Nelonen Mediasta.

Uuden kanavan ohella Nelonen Media viilaa Nelosen brändiä. Uudistukset toteutetaan joulukuussa.

Mediamonitori – Nelonen Media


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Nelosen uusi kanava suunnataan nuorille”

  1. tv junkeez avatar
    tv junkeez

    Siistiä!! 😀 8)