Järviradio torjui Venäjä-yhteistyön

kirjoittanut

kategoriassa

Järviradio-logoJärviradio ei aloita yhteistyötä venäläisen Venäjän Ääni -radioyhtiön kanssa. Järviradio Oy:n hallituksen puheenjohtaja Raimo Vistbacka kertoi Ylelle torstaina, että Järviradion hallitus  torjui yhteistyökaavailut, koska asiassa ei päästy yksimielisyyteen. Järviradio jatkaa paikallisten uutisten ja tapahtumien välittäjänä. Yhteistyö venäläisten kanssa olisi tuonut Järviradion taajuuksille venäläisten suomeksi toimittamia ohjelmia.

Venäjän Ääni ja sen omistaja Russia Today -yhtiö ovat kaavailleet suomenkielisen toimituksen perustamista Helsinkiin. Koska vapaata lähetystaajuutta ei ole tällä hetkellä haettavana pääkaupunkiseudulla, on venäläisyhtiö ollut kiinnostunut yhteistyöstä jo toiminnassa olevien suomalaisradioiden kanssa.

Mediamonitori – Yle