Yhdeksän radiotoimilupaa haettavaksi

kirjoittanut

kategoriassa

LVM-logoValtioneuvosto on julistanut haettaviksi yhdeksän ohjelmistolupaa radiotoimintaan. Lupaa voi hakea taajuuskokonaisuuksista Kotka-Lappeenranta, Jyväskylä, Lahti, Vaasa, Porvoo, Kuopio, Kajaani, Turku ja Pori-Kankaanpää. Hakemukset tulee jättää liikenne- ja viestintäministeriöön 19. syyskuuta mennessä. Ohjelmistoluvat ovat voimassa vuoden 2019 loppuun.

Kyseessä on täydennyskierros, jossa luvat myönnetään keskisuuriin ja pienempiin kaupunkeihin. Mukana on suurista kaupungeista vain Turku. Hakemusten perusteella liikenne- ja viestintäministeriö päättää myönnetäänkö lupia uusille radiokanaville vai laajennetaanko jo olemassa olevien kanavien peittoaluetta.

Uudet taajuudet sisältävä radiotaajuuksien käyttösuunnitelman päivitys tehtiin heinäkuussa.

Mediamonitori – LVM