Ukkonen Turun lähiradion kiusana

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Robin Hoodin lähetykset ovat olleet poikki muutamia viikkoja tämän kesän aikana ukkosen aiheuttaman vian takia. Ukkonen rikkoi aiemmin kesällä laitteistoa, jolla turkulaislähiradio välittää lähetykset Kaarinassa sijaitsevalle lähettimelle. Vika saatiin jo kertaalleen korjattua, mutta lähetys katkesi uudelleen. Radio Robin Hoodista kerrotaan, että vikaa korjataan, mutta lähetyksen palautumisen tarkkaa ajankohtaa ei osata vielä arvioida.

Radio Robin Hoodin lähetykset kuuluvat Turun seudulla taajuudella 91,5 MHz. Kaapeliverkossa taajuuksia ovat 93,7 ja 93,9 MHz. Ainakaan toistaiseksi Radio Robin Hoodia ei voi kuunnella suorana nettilähetyksenä. Ohjelmia voi kuitenkin kuunnella jälkikäteen aseman nettisivuilla.

Mediamonitori