Radio Helsinki lähtee teurastamolle

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Helsinki -logoRadio Helsingin suorat lähetykset jatkuvat keskiviikkona uunituoreista tiloista Sörnäisistä. Paikallisradio muuttaa alkuviikon aikana Helsingin vanhaan teurastuslaitokseen eli Teurastamolle, johon on viime vuosina saneerattu tiloja yrityksille. Radio Helsingin viimeiset lähetykset tilapäisestä studiosta Punavuoresta kuullaan tiistaina. Uusi studio rakentuu Teurastamolle vanhaan hallintorakennukseen entiseen pääteurastajan huoneeseen.

Radio Helsinki ei ole ainoa tänä keväänä toimitilaa vaihtava radio. Basso Media muutti aiemmin keväällä Helsingin Kluuvista torikortteleihin Unioninkadulle. Puheohjelmaa lähettävä Radio Rapu siirtyi Annankadulta Bulevardille.

Mediamonitori – Radio Helsinki


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio Helsinki lähtee teurastamolle”

  1. Timo Uusi-Kerttula avatar
    Timo Uusi-Kerttula

    Ja Radio Rapu muutti Annankadulta Bulevardille.