Vapun erikoisradioiden aika on alkanut

kirjoittanut

kategoriassa

Tampereella, Oulussa, pääkaupunkiseudulla ja Lappeenrannassa toimivat vapun opiskelijaradiot ovat aloittamassa tai jo aloittaneet lähetykset tämän kevään osalta. Tampereella suositun ja koko ajan tekijämääräänsä lisäävän Rakkauden Wappuradion taajuus on 107,1 MHz. Tamperelaisteekkarien radio aloittaa lähetykset tiistaina 22. huhtikuuta. Oulussa teekkarien ja muidenkin alojen opiskelijoiden Rattoradio on äänessä keskiviikosta 23.4. kello 00.00 alkaen taajuudella 91,6 MHz. Ensi kosketuksen vappuradioon oululaiset saivat viime keväänä.

Pääkaupunkiseudulla kuuluva Aalto-yliopiston opiskelojoiden vappuradio tunnetaan nimellä Radiodiodi. Lähetykset alkavat maanantaina toisena pääsiäispäivänä kello 9 taajuudella 105,0 MHz. Kanava lähettää kolmannen kerran. Sama nimi oli käytössä jo viime keväänä. Vuonna 2012 asema toimi nimellä Radio Wappu.

Lappeenrannan teknisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijoiden yhteinen vappuradio viettää jo vappua, sillä radion lähetykset alkoivat 15. huhtikuuta. Lappeenrantalaisten Norpparadio lähettää ainoastaan netissä. Myös Tampereen, Oulun ja pääkaupunkiseudun vappuradiot välittävät lähetyksensä nettiin.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Vapun erikoisradioiden aika on alkanut”

  1. Hyvin kuuluu Härmälänkadulla neljän seinän sisällä Wappuradio. Piti oikein netistä etsiä, mutta Hervannan vesitornista lähetys tulee. Hienoa lähetystä!