Radio Patmos laajenee jälleen

kirjoittanut

kategoriassa

Patmos-lähetyssäätiön Radio Patmos aloittaa lähetykset 14. huhtikuuta useilla uusilla paikkakunnilla. Radio Patmos lähettää parhaillaan kuudessa kaupungissa, joista viiden osalta tilapäinen ohjelmistolupa loppuu huhtikuun lopussa. Patmos jatkaa näillä paikkakunnilla teknisillä radioluvilla ja pienemmällä lähetysteholla. Helsingissä Radio Patmos palasi ääneen tämän kuun alussa. Ensi viikolla lähetykset alkavat kuulua Porvoossa, Hyvinkäällä, Lahdessa, Kouvolassa, Eurajoella, Lappeenrannassa, Kokkolassa ja Hämeenlinnassa. Lupa jatkuu kesäkuun lopulle, jolloin taajuudet siirtyvät Kesäseuraradion käyttöön.

Joensuun seudulla Patmoksen lupa ei ole yhtenäinen, sillä huhtikuun viimeisellä viikolla se joutuu luovuttamaan taajuuden paikalliselle tiedefestivaalien tapahtumaradiolle. Rovaniemellä Patmoksen lupa tulee voimaan huhtikuun loppupuolella.

Patmos-lähetyssäätiö on jättänyt liikenne- ja viestintäministeriöön lausunnon radiotaajuuksien saamisesta vakituiseen käyttöön. Valtioneuvosto julistanee toimiluvat julkiseen hakuun lähiaikoina.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Radio Patmos laajenee jälleen”

 1. Arto Nissi avatar
  Arto Nissi

  Hienoa että laajeni myös Porvooseen. Nyt voi kuunnella koko matkan Helsinkiin ja RDS hoitaa kanavan vaihdon ja myös Tampereen aluella on hyvä kuuluvuus.

  Yksi seikka on vain, että Patmos radio kuuluu muita esim. kaupallisia kanavia vaimeammin. Kun vaihdan kanavan Patmokseen muut luulevat että suljin radion. Volymia saa laittaa paljon lisää ja Porvoon lähetin lähettää vielä vaimeammin kuin Helsinki

 2. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  Uutista päivitetty: Patmos jatkaa 1.5. alkaen teknisillä radioluvilla (max. 50 W) niillä paikkakunnilla, joissa ohjelmistolupa loppuu 30.4.2014.