Ylen HD-kanavia myös Digitan verkkoon

kirjoittanut

kategoriassa

Yle-logoKolmea Ylen HD-kanavaa aletaan lähettää perjantaista 7. helmikuuta alkaen Digitan jakeluverkossa. UHF-taajuusalueen kanavanipussa D lähetettävät kanavat ovat Yle TV1 HD, Yle TV 2 HD ja Yle Fem HD. Kanavanipun näkyvyysalue kattaa noin 85 prosenttia maamme väestöstä. Tammikuussa Yle TV1 HD:n ja Yle TV2 HD:n jakelu aloitettiin DNA:n VHF-taajuuksilla toimivassa jakeluverkossa sekä kaikkien Ylen kanavien osalta lukuisissa kaapeli- ja IPTV-vekoissa.

Nykyiset tv-lähetykset jatkuvat HD-lähetysten rinnalla näillä näkymin jopa 2020-luvun puoliväliin saakka.

Mediamonitori – Digita


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Ylen HD-kanavia myös Digitan verkkoon”

  1. nimetön avatar
    nimetön

    Harmi ettei Yle Teema HD:ta saatu taaskaan antenniverkkoon, se kun on Ylen paras kanava. 🙁