Snow FM ilmestyi radioaalloille

kirjoittanut

kategoriassa

Tilapäinen radio Snow FM on aloittanut lähetykset pääkaupunkiseudulla taajuudella 105,8 MHz. Snow FM:n lupa on voimassa maaliskuun loppuun asti. Asema lähettää sadan watin teholla Helsingin Metsälän mastosta. Snow FM:n taustalla on Sarmaste Holding Oy. Yhtiö on lähettänyt samalla toiminimellä ennenkin. Myös nimi Summer FM on ollut käytössä.

Lisätietoa tilapäisistä radioista voi etsiä Mediamonitorin taajuuslistalta.

Mediamonitori


Kommentit

9 vastausta artikkeliin “Snow FM ilmestyi radioaalloille”

 1. Japenaattori avatar
  Japenaattori

  Snow FM pitää minut virkeänä LOISTAVALLA eksoottisella playlisteillään. Huhtikuussa käyn heittämässä mustanruusun Snow FM:n haudalle=)

 2. Tomoya Yamamoto avatar
  Tomoya Yamamoto

  Hyvää house-musaa soinut usein, kun olen sattunut kanavalle kääntämään. Hyvä. Parasta musiikkia ajaessa ja vaikka kotitöitä tehdessä.

 3. Scaldera avatar

  Olisko mahdollista tietää soittolistan biisit ?? Siellä soi muutamia törkeän hyviä biisejä !!! Yritin Shazamin kautta tsekata mutta sieltä tuli vain ”Jaydee – Plastic Dream” mikä ei ole se biisi. Se biisi kuullosti samankaltaiselta kuin Mr.Oizo – Flat beat mutta vielä parempaa ja niin siistimpää. Kuulin sen autota jotain klo 17:50 (14.03.2014 PE) 🙂 Toivoisin saada tietää sen biisin ! Että pääsee fiilistelee 🙂

 4. Törkeen upeeta musaa! Autossa ja töissä päällä. Tää ei saa loppuu!!!

 5. Tykkään avatar
  Tykkään

  Tosi hyvää musaa, toivottavasti jatkatte ja playlist pysyy samana!

 6. Voi voi. Ihmettelin miksi radiosta ei tuu enää hyvää musiikkia ja päädyin tälle sivulle. Ai se oli vain tilapäistä. Nyt ei ole enää mitään kuunneltavaa.

  Toivottavasti saadaan Snow FM:lle jatkoa!

 7. 😆 Älyttömästi töitä, että löysin minäkin, mikä kanava on kyseessä ja yllättäen ilmestyi autoon – ja SE YKSI BIISI, joka soi usein, kirjoitin sanoja ylös ja googlettelin, ei löydy…. So please Snow FM, kerro SE! ”cause you’re not my daddy and you’re not my priest, so back up, boy, and let me die in peace”…. KIITOS!

 8. Jukka Sandén avatar
  Jukka Sandén

  Anteeksi tyhmyyteni, mutta onko tämä sama kanava, joka mun viritinvahvistemissa näkyy nimellä LOVE1058?

 9. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  [quote name=”Jukka Sandén”]Anteeksi tyhmyyteni, mutta onko tämä sama kanava, joka mun viritinvahvistemissa näkyy nimellä LOVE1058?[/quote]

  Tilapäisistä radioluvista on joskus vaikeaa ottaa selvää. Tämä asema lienee kuitenkin eri kuin talvella 2015 lähettävä Love 105,8. Taajuus on sama, mutta taajuushan on tarkoitettu tilapäisradiokäyttöön.