Pooki Hillapolulta koko Rovaniemen keskustaan

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Pooki -logoLaajalla alueella Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla ja Lounais-Lapissa lähettävä Radio Pooki vahvistaa kuuluvuutta Rovaniemellä torstaista alkaen. Pooki alkaa lähettää taajuudella 90,0 MHz teknisellä radioluvalla. Tähän saakka iskelmämusiikilla suosiota kerännyt radioasema on kuulunut Rovaniemen keskustassa vain heikosti ja paikoitellen.

Erityisesti yli 45-vuotiaiden suosiossa oleva Radio Pooki täydentää SBS Discoveryn radiotarjontaa kaupungissa. SBS:llä on alueella jo ennestään The Voice ja jokin aika sitten aloittanut Radio City sekä paikallisen yhteistyökumppanin kanssa toteutettava Iskelmä Rovaniemi. Radio Pookin tarjonnassa tulee olemaan myös rovaniemeläisiä kiinnostavia aiheita ja uutisia.

Pookin rovaniemeläiset kuuntelijat ovat keksineet erikoisia keinoja saada asema kuulumaan kotikaupungissaan. Ohjelmapäällikkö Mika Kukin mukaan erityisesti autoradiot ovat olleet kovassa käytössä.

–Toimittajamme Paavo Törmi on lähtöisin Rovaniemeltä, ja hän oli vastikään sukuloimassa ollessaan ihmetellyt paikallisen Hillapolun Siwan pihalla ihmisten toimintaa. Parkkipaikalla kukaan ei mennyt autoistaan kauppaan, eikä kukaan tullut pois. Tällöin hänelle valkeni, että nämä henkilöt olivat olleet kuuntelemassa Pookista suosittua perjantai-illan Kuuntele Tomppaa -toiveohjelmaa, koskapa siinä kohtaa Rovaniemeä lähetys kuului hyvin, Kuki naureskelee.

SBS on laajentamassa Pookin kuuluvuutta lähikuukausina myös Keski-Suomeen, johon asema sai toimiluvan viime lokakuussa. Radio Pookilla on studiot Raahessa ja Oulussa.

Mediamonitori