Radio Helsinki vaihtaa taajuuksia

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Helsinki -logoViime lokakuussa uuden toimiluvan saaanut Radio Helsinki siirtyy uusille taajuuksille Helsingissä ja Hyvinkäällä ensi perjantaina. Helsingin taajuudeksi tulee 98,5 MHz ja Keski-Uudenmaan taajuudeksi 94,4 MHz. Radio Helsinki muuttaa samalla väliaikaisiin tiloihin Punavuoreen. Asema toimii entisessä Metro FM:n studiossa, kunnes uudet toimitilat löytyvät Helsingin keskustasta.

Helsingin Sanomilta uusille omistajille siirtynyt Radio Helsinki uudistaa perjantaina myös kanavatunnukset ja ohjelmakartan. Uusina aamujuontajina aloittavat Bassoradiosta tuttu Jaako Hurme ja radioon paluun tekevä kirjailija ja toimittaja Paula Noronen. Aamupäivälähetyksissä äänessä ovat räppäri Ruudolf ja Suomen tunnetuimpiin radioääniin lukeutuva Njassa.

Helsingin Sanomissa esimiestehtävissä työskennelleet Reetta Räty ja Paula Salovaara aloittavat uuden puheohjelman Radio Helsingin keskipäivässä. Iltapäivälähetyksen vetäjät ovat muusikko, jääkiekkoselostaja Edu Kehäkettunen ja ravintoloitsija, toimittaja Sacha Remling. Kanavan muita juontajia ovat muun muassa Paleface ja Musta Barbaari. Myös Ari Peltosen ohjelma jatkuu uudistuneessa Radio Helsingissä.

Mediamonitori – Radio Helsinki