PlusTV:n myyminen DNA:lle hyväksyttiin

kirjoittanut

kategoriassa

Antenniverkossa tv-palveluja tarjoava PlusTV siirtyy DNA Oy:n omistukseen. Asia varmistui, kun Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi kaupan torstaina. DNA Oy sopi Teracom Groupin kanssa PlusTV:n ostamisesta huhtikuussa. Digi TV Plus Oy:n eli PlusTV:n oston seurauksena antenniverkon televisiopalvelut monipuolistuvat entisestään.

DNA:n tarkoituksena on tarjota sekä PlusTV:n että DNA:n asiakkaille paremmat ja kattavammat antenniverkon palvelut yhdistämällä molempien antenni-tv-tarjonta yhdeksi kokonaisuudeksi mahdollisimman pian. Suunnittelutyö käynnistyy heti kaupan astuttua voimaan, ja DNA kertoo palveluvalikoiman laajenemisesta myöhemmin.

DNA on ainoa antenniverkon toimija, joka välittää koteihin myös teräväpiirtokanavia. Kaupan myötä DNA:n omassa antenniverkossa tarjolla olevat HD-kanavat tulevat jatkossa tarjolle myös PlusTV:n nykyisille asiakkaille.

PlusTV:n asiakkaiden nykyiset tilaukset ja palvelut pysyvät ennallaan ja jatkuvat sopimusten mukaisesti, eikä asiakkaiden tarvitse tehdä mitään jatkaakseen palvelujen käyttöä. PlusTV:n asiakaspalvelu palvelee tuttuun tapaan.

DNA:ssa työskentelee tällä hetkellä 1 500 henkilöä. PlusTV:n palveluksessa on 33 henkilöä, jotka siirtyvät yrityskaupan seurauksena DNA:n palvelukseen.

Mediamonitori