SVT Worldin näkyvyys laajenee

kirjoittanut

kategoriassa

Yle Fem -logoYle Fem -kanavalla välitettävä SVT World alkaa näkyä koko Suomessa syyskuun alusta alkaen. Ylen hallintoneuvosto päätti asiasta tiistaina. SVT World on näkynyt tähän asti noin 80 prosentissa maamme kotitalouksista, jos lukuun lasketaan sekä antenni- että kaapelivälitteinen jakelu. SVT World näkyy kanavapaikalla 5 Yle Femin oman ohjelma-ajan ulkopuolella. Keskiviikosta 5. kesäkuuta alkaen SVT:n lähetys on katsottavissa suorana myös Yle Areenasta.

Tähän saakka tekijänoikeudet ovat rajoittaneet kanavan näkymistä valtakunnallisena. Kanavaa on Ylen tiedotteen mukaan toivottu alueille, joissa sitä ei ole voinut katsoa Yle Fem -kanavan kautta.

Mediamonitori – Yle


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “SVT Worldin näkyvyys laajenee”

  1. Vaatikaa Suomen TV näkyvyyttä koko Ruotsiin.