Lastenradio omalle taajuudelle Helsingissä

kirjoittanut

kategoriassa

Lasten Oma Radio -logoNetissä lähettävä Lasten Oma Radio kuuluu elokuun alusta alkaen myös ulalla Helsingissä. FM-radiolupa on voimassa lokakuun loppuun. Lähetykset kuuluvat taajuudella 89,7 MHz. Radion livelähetykset tehdään elokuun alusta lähtien Annantalosta, mihin myös kaikki lapset ovat aina tervetulleita seuraamaan ohjelmantekoa sekä osallistumaan siihen itse. Lasten Oman Radion ohjelmiston peruspilari on kaikki suomalainen levytetty lastenmusiikki. Radio on toimintansa aikana soittanut myös paljon satuja ja kuunnelmia sekä muun muassa lasten uutisia ja  juonnettuja toivelähetyksiä, kerrotaan radioaseman nettisivuilla.

Radion ohjelmakartassa on erikoisohjelmia lasten klassiselle, kansanmusiikille, vanhoille lastenlevyille, ruotsinkielisille lastenlauluille sekä erittäin suosittu Perjantaidisko. Lähetyksiä voi kuunnella joka päivä kello 6.00-22.00 osoitteessa www.lastenomaradio.fi.

Lasten oman radion omistaa Mediahaloo Oy. Aseman lähetyksiä on aiemmin välitetty myös Helsingin Lähiradiossa.

Mediamonitori