The Voicen ohjelmisto uudistuu

kirjoittanut

kategoriassa

The Voice -logoThe Voice -radiokanava aloittaa uuden aamushown ja iltapäiväohjelman 11. helmikuuta. Uutta Toni, Minna ja Voicen Aamu -ohjelmaa juontavat Toni Immonen ja Minna Ruolanto. Immonen tunnetaan vuosien ajalta MTV3:n urheiluankkurina. Ruolanto taas on viettänyt viime vuodet Finnairin palveluksessa, edellisenä tehtävänään turvallisuuskoulutus. Molemmat palaavat nyt radiotyön pariin, sillä Immonen on työskennellyt Radio NRJ:llä ja Ruolanto Radio Suomipopilla.

– Haluamme rakentaa Suomen aidoimman aamushown ja taistella aamun herruudesta. Persoonillamme on erittäin mielenkiintoista elämänkokemusta ja kaikupohjaa tarttua sekä ajankohtaisiin, että kohderyhmäämme kiinnostaviin arjen aiheisiin, kertoo SBS:n sisältöjohtaja Johannes Saukko.

Väliaikaisesti Voicen aamua juontava Lauri Kottonen siirtyy luotsaamaan uutta iltapäiväohjelmaa yhdessä radioon hyppäävän Noora Hautakankaan kanssa.

– Lauri ja Noora klikkasivat testeissämme heti. Ensimmäisen demonauhan ensimmäisestä juonnosta lähtien oli selvää, että haluamme juuri nämä kaksi Voicen iltapäivään, taustoittaa Saukko.

Samaan aikaan ohjelmiston kanssa uusitaan myös The Voicen slogan. Kanavaa alusta asti asemoinut ”Me Rakastamme Musiikkia” jää siten historiaan. Uusi slogan on ”Kuulostaa raikkaalta”.

– The Voice on raikasta poppia soittava kanava, joka on suunnattu hieman enemmän naisille. Kanava tulee kuulostamaan raikkaalta niin musiikin, äänimaailman kuin puheenaiheidenkin osalta, lupaa Saukko.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “The Voicen ohjelmisto uudistuu”

  1. Ruuna Hasselhoff avatar
    Ruuna Hasselhoff

    😀 😆 lolloti lolloti lol lol loo. Kimmoisa juttu etten sanois. Istu ja pala! joop joop joo…