Kutoselle huomautus lupamääräysten rikkomisesta

kirjoittanut

kategoriassa

Kutonen-logoRadio- ja tv-sisältöjä valvova Viestintävirasto on huomauttanut tv-kanava Kutosta toimilupamääräysten rikkomisesta. Syyskuun alussa The Voice TV:stä Kutonen-nimiseksi muuttunut kanava lähettää viraston mukaan muutakin kuin lupaan kirjattua sisältöä. Kutosen tulisi lähettää toimiluvan mukaan koti- ja ulkomaisia musiikkivideoita, toimitettua kotimaista sisältöä tai muita musiikkiin ja musiikkiviihteeseen liittyviä ohjelmia. Kutonen lähettää päivällä pääasiassa musiikkiohjelmia ja iltaisin ja yöllä urheilua, sarjoja ja elokuvia.

Viestintävirasto velvoittaa Kutonen-kanavaa muuttamaan ohjelmasisällön vastaamaan lupaehtoja. Muutos on toteutettava 15. tammikuuta mennessä. Kutosen taustayhtiö TV5 Finland Oy voi hakea muutosta lupamääräyksiin valtioneuvostolta. Mikäli yhtiö anoo muutosta, Viestintäviraston päätöksen voimaantulo lykkääntyy.

TV5 Finland Oy on osa SBS Finland Oy:tä.

Mediamonitori – Viestintävirasto


Kommentit

5 vastausta artikkeliin “Kutoselle huomautus lupamääräysten rikkomisesta”

  1. Yli 2 kuukautta on kanava ehtinyt toimimaan uudella konseptilla ja muuttanut vielä nimeänsäkin eikä asiaa ole huomattu kuin vasta nyt! No huomasivat nyt kuitenkin nopeammin kuin aikoinaan UrhoTV:n ja Canal+Aition osalta (kun esittivät elokuvia urheilun lisäksi). Toivon mukaan SBS saa kolmannen kanavapaikan Kutoselle, hyvää viihdettä esittää, mutta toisaalta Voicekin saisi olla 24h.

  2. Tero Toivonen avatar
    Tero Toivonen

    Viestintävirasto alkoi selvittää Kutosen ohjelmasisältöä jo syyskuussa. Lisätietoa tästä: http://www.ficora.fi/attachments/suomiry/6BsEKTiMG/Paatos_TV5_Finland_Oylle_toimilupamaaraysten_rikkomisesta.pdf.

  3. Muut sarjat voivat lopettaa mutta jos Star Trek NG loppuu niin 🙁

  4. Onko tietoa miten tässä asiassa käynyt? Se 15.pv rajahan on jo mennyt

  5. Miksiköhän kutonen lähettää ST:TNG jo kolmatta kertaa??? Onhan trekissä toki muutakin, alkaen prequel-sarjasta ST:Enterprise.