Bassoradio kisaa palkinnosta Sveitsissä

kirjoittanut

kategoriassa

Bassoradio-logoKansainvälinen musiikkiradiofestivaali, International Radio Festival, on kutsunut Bassoradion festivaalin palkintoehdokkaaksi kategoriaan Best International Radio Show. Bassoradiosta paikalle kutsuttu eklektisen musiikin erikoisohjelma Music People lähetetään poikkeuksellisesti torstaina 13.9. suorana lähetyksenä Sveitsin Zürichista.

Ohjelma kuullaan Bassoradiossa torstaina alkaen kello 22. Ohjelma päättyy torstain ja perjantain välisenä yönä yhdeltä Suomen aikaa.

Ohjelma välitetään myös IRF-festivaalin omalla radiotaajuudella. Lähetys on kuunneltavissa Internetissä ympäri maailman. Ohjelman juontajana toimii Bassioradion Tommi Partanen. Bassoradio päivittää festivaalin tapahtumia myös Bassomedian Twitterissä.

Mediamonitori