Kuntavaalit Korpiradion teemana

kirjoittanut

kategoriassa

Pääkaupunkiseudulla lauantaina lähetykset aloittanut Korpiradio suuntaa huomionsa lokakuun lopun kuntavaaleihin. Korpiradion kautta välittyy tanakka paketti vaaliteemoja musiikilla höystettynä. Korpiradio kuuluu pääkaupunkiseudulla taajuudella 101,4 MHz. Lähetykset alkavat pian myös Tampereella (106,4 MHz) ja Kuopiossa (96,3 MHz). Lahden seudulle asema ponkaisee lokakuun alussa taajuudella 97,1 MHz.

Korpiradion taustalla on vantaalainen Erkki Tidenberg. Hän pyörittää aseman toimintaa pääosin yksin, mutta mukana on myös joitakin avustajia. Ohjelmissa puhutaan tulevista kuntavaaleista, kuullaan ehdokkaiden mietteitä sekä tutustutaan eri paikkakuntiin ja yrityksiin.

Korpiradio rahoittaa toimintansa yrityksiltä ja kunnilta sekä vaaleissa ehdolla olevilta perittävillä maksuilla. Esimerkiksi Lahden seudulta ja Savosta on mukaan tulossa kuntia, jotka haluavat samalla tuoda itseään esille.

Tidenberg sanoo, että Korpiradion aiheet sopivat kaikkialle kuuluvuusalueella. Myöskään mitään puoluerajoituksia kanavalla ei ole, joten erilaiset mielipiteet tulevat taatusti esille.

– Kunta-asiaa pitää saada kunnolla esille radiossa, joten olen valmistellut ohjelmia koko vuoden ajan, Tidenberg tähdentää. Hän lupaa kanavan tuovan esille myös mielenkiintoisia poliitikkoja ministereistä kansanedustajiin.

Korpiradio tarjoaa viihteen, musiikin ja asiaohjelman lisukkeena aamulähetyksen liikenteessä oleville. Päivällä lähetys sisältää kevyitä aiheita. Iltapäivällä ja illalla lähetys jatkuu juonnettuna kello 21 saakka. Yöllä Korpiradio välittää Järviradion ohjelmaa. Yhteistyö Järviradion kanssa on viljavaa, sillä Korpiradion poliitikkohaastattelut menevät myös Järviradion käyttöön.

Suoriin lähetyksiin otetaan myös kuuntelijoiden kommentteja puhelimitse numerossa 09 6150 0256.

Tidenbergin edellinen vaaliradio toimi eduskuntavaalien alla viime vuoden keväällä. Kuntavaalit järjestetään 28. lokakuuta.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Kuntavaalit Korpiradion teemana”

  1. Tero Toivonen avatar
    Tero Toivonen

    Alkuperäiseen uutistekstiin oli eksynyt väärä taajuus. Korpiradio lähettää Helsingissä taajuudella 101,4 MHz.