Perälä Virkkulan saappaisiin Iskelmän aamussa

kirjoittanut

kategoriassa

Iskelmä-logoMetro FM:llä ja Radio SuomiPOPilla juontajana toiminut Juha Perälä on Iskelmän uusi aamujuontaja. Perälä aloittaa aamulähetykset elokuussa yhdessä Iskelmän nykyisen aamujuontajan Anna-Mari Raaskan kanssa. Iskelmän aamu uudistuu, koska aseman pitkäaikainen aamulähetys Aamuvirkkula päättyy torstaina 31. toukokuuta. Aamuvirkkula jää historiaan sen nokkamiehen Timo Virkkulan siirtyessä vastaamaan muun muassa Iskelmän kanavatuotantojen ja promootioiden käsikirjoittamisesta. Virkkula toimi Iskelmän aamujuontajana vuodesta 2000.

Juha Perälä on ollut muutaman vuoden Metroradioiden palveluksessa. Päätyönään Perälä teki Metro FM:n keskipäivälähetystä, mutta vuoden 2011 ajan hän oli lisäksi mukana Radio SuomiPOPin Aamulypsyssä.

Perälää kuullaan Iskelmän taajuudella ensimmäisen kerran kesäkuun alussa. Hän tekee myös muutamia iltalähetyksiä jo kesäkuussa, ja heinäkuussa hänen ääneensä voi totutella myös prime timessa. Kesän ajan Iskelmän aamua luotsaavat vuorollaan Aamuvirkkulan Anna-Mari Raaska, Mikko Siltala ja Riitta Kujala.

Mediamonitori