C Music ja Järviradio vuoroin vieraissa

kirjoittanut

kategoriassa

C Music Radio -logoOulussa toimiva hittiasema C Music Radio ja Järviradio lainaavat toistensa taajuuksia tällä ja ensi viikolla. C Music kuuluu keskiviikkoillasta 14.3. torstaiaamuun kaikilla Järviradion taajuuksilla. Järviradio lähettää Oulussa lauantaina 24. maaliskuuta kello 16-21. Järviradio kuuluu laajalla alueella Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla, Vaasan seudulla, Keski-Suomessa, Riihimäellä, Helsingissä ja Pirkanmaalla. C Musicilla on 50 watin tehoinen lähetin Oulun keskustassa.

Järviradio tekee itseään tunnetuksi Oulun seudulla lähettämällä yhden illan ajan C Musicin taajuudella. Järviradiosta myönnetään, että Oulun saaminen kuuluvuusalueeseen kiinnostaa. C Music on lähettänyt Oulussa viime aikoina vain ajoittain. Netissä lähetykset kuuluvat ympäri vuorokauden, vaikka asema ehti jo ilmoittaa lopettavansa lähetykset toistaiseksi.

C Music ja Järviradio eivät ole sopineet muista ohjelmanvaihdoista. C Musicilla on uusi tilapäislupa Ouluun 1. huhtikuuta alkaen. Järviradio suunnittelee paluuta Turun radioaalloille. Lähetykset Turun seudulla loppuivat tammikuussa.

Mediamonitori