Oi fm tuo tunnetut mediapersoonat taajuudelle

kirjoittanut

kategoriassa

Joensuussa toimiva nuorisokulttuuriradio Oi fm alkaa lähettää arkipäivisin Radio Cityn ohjelmia. Kello 13-15 Oi fm:n taajuudelle pinkaisevat muun muassa mediapersoonat Katja Ståhl, Juha Vuorinen ja Pauliina Tuomola. Maanantaisin kuullaan myös legendaarinen Pietarinkadun Oilers go go. Ennen makasiiniohjelmia kuullaan musiikin erikoisohjelmia ja Oi fm:n paikallisiin asioihin keskittyvä Tunti. Yöaikaan Oi fm:llä linnunlaulu vaihtuu musiikkiin. Ohjelmistomuutokset astuvat voimaan ensi maanantaina.

Radio Cityn ohjelmat välitetään Oi fm:llä suorana lähetyksenä. Ohjelmat monipuolistavat joensuulaisradion tarjontaa.

– Haluamme tuoda Oi fm:n taajuudella jo kuultavien monipuolisten ohjelmien rinnalle jotain uutta. Mielenkiintoisen lisävärin kanavan tarjontaan tuovat tunnetut median ammattilaiset. Oi fm:n omat, alueen nuorten ja kulttuuriaktiivien ohjelmat jatkavat edelleen lähes tutuilla paikoillaan. Tällä uudella tarjonnalla todistamme jälleen kerran sen, että radiokin voi yllättää, kertoo Oi fm:n vastaava toimittaja Liina Matveinen.

Matveisen mukaan Radio Cityn taustayhtiö SBS tukee hyvin Oi fm:n toimintaa ohjelmayhteistyöllä. Suurin osa Oi fm:n muusta ohjelmistosta tuotetaan edelleen vapaaehtoisvoimin Joensuussa. Kanavan uutena tuottajana on aloittanut tammikuun alussa Teemu Korpinurmi.

Viisi vuotta sitten lähetykset aloittaneen Oi fm:n omistaa radioyhtiö Oy Najaros Ab. Oi fm kuuluu Joensuun seudulla taajuudella 101,5 MHz ja internetissä.

Mediamonitori


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Oi fm tuo tunnetut mediapersoonat taajuudelle”

 1. Pasi Komsi avatar
  Pasi Komsi

  Katja Ståhl, Juha Vuorinen ja Pauliina Tuomola Oi FM:llä ??? Onko Radio City:llä toimilupa Joensuuhun ? SBS voi tietysti tehdä 8 vuoden aikana mitä haluaa. Hieno juttu että saatiin kunnon radio Joensuuhun vaikka toimilupa olisikin toisenlaiselle sisällölle.

 2. Eihän tuo onneksi ole kuin muutama tunti päivässä. Toivottavasti ei lopun alkua kanavalle… :-*

  Joitakin vuosia sitten arveltiin, että OI FM olisi lahdattu samalla tavalla SBS-Cityradiolle kuin Radio Joensuu 10v sitten Iskelmälle.

 3. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  [quote name=”Pasi Komsi”]Katja Ståhl, Juha Vuorinen ja Pauliina Tuomola Oi FM:llä ??? Onko Radio City:llä toimilupa Joensuuhun ? [/quote]

  Ei ole toimilupaa Joensuuhun, mutta toisaalta tässä sellaista järjestelyä ei edes tarvita. Oi fm:n sisältö tuskin muuttuu niin merkittävästi, että sen oma lupa olisi uhattuna. Kulttuuri- ja nuoriso-ohjelmisto pysyy pääaiheena taajuudella.