Järviradio myös Vaasaan

kirjoittanut

kategoriassa

Järviradio-logoJärviradion laajeneminen etenee. Uutena paikkakuntana mukaan lähetysverkkoon tulee Vaasa, jossa Järviradiolla on tekninen radiolupa taajuudelle 103,4 MHz (50 W). Järviradio pyrkii käynnistämään lähetykset Vaasassa mahdollisimman pian. Myös Turun seudulla lähetysten alkaminen lähestyy. Järviradio on toistaiseksi käynyt neuvotteluja sopivan lähetyspaikan löytämiseksi. Turun seudun radiolupa Järviradiolla on Kaarinan Kuusistoon.

Järviradion taajuus vaihtuu todennäköisesti Helsingissä. Tähän asti asema on käyttänyt taajuutta 105,5 MHz, mutta se on varattu ensi vuoden alussa voimaan astuvissa ohjelmistoluvissa pitkäaikaiseen käyttöön. Viestintävirasto selvittää, millä taajuudella Järviradio voisi lähettää jatkossa.

Mediamonitori