Nelosen ja Helsingin Sanomien uutiset yhteen

kirjoittanut

kategoriassa

Nelonen-logoNelosen uutistoimitus yhdistetään Helsingin Sanomien toimitukseen. Samalla Nelosen uutiset siirtyy Helsingin Sanomien tuotannoksi. Muutto Sanomataloon tapahtuu ensi vuoden jälkipuoliskolla, mutta toimitusten yhteistyötä lisätään mahdollisimman pian. Nelosen uutistoimituksen työntekijät siirtyvät Helsingin Sanomiin vanhoina työntekijöinä. Siirron ajankohta täsmentyy myöhemmin.

– Tämä on erinomainen asia Hesarille ja Neloselle. Pystymme yhdessä luomaan aiempaakin vahvemman uutispalvelun niin televisioon, verkkoon, uusiin lukulaitteisiin, radioon kuin painettuun lehteen. Yhteistyön myötä syntyy uudenlainen uutispalvelu, jossa yhdistyvät Hesarin ja Nelosen kerronnalliset vahvuudet, sanoo Helsingin Sanomien kustantaja, vastaava päätoimittaja Mikael Pentikäinen.

Nelosen uutisten päätoimittaja Eero Hyvönen korostaa yhteistyön Helsingin Sanomien kanssa vahvistavan merkittävästi Nelosen uutisia.

– Voimme tuoda paljon sellaista journalistista ja teknistä osaamista, josta on hyötyä Helsingin Sanomille, Hyvönen toteaa.

Nelonen Median liiketoimintajohtaja Hans Edin on tyytyväinen, koska yhteistyö avaa Nelosen uutisille uusia jakeluteitä. Edinin mukaan tv-uutiset ovat Nelosen katsojille tärkeä päivittäinen tietolähde ja yhteistyö vahvistaa uutistoiminnan kehittymistä jakelualustasta riippumatta.

Siirron tapahduttua vastaava päätoimittaja Mikael Pentikäinen johtaa yhdistettyä toimitusta ja toimii myös Nelosen uutisten vastaavana päätoimittajana. Eero Hyvönen jatkaa päätoimittajana HS:n toimituksessa vastuullaan Nelosen uutistoiminta.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Nelosen ja Helsingin Sanomien uutiset yhteen”

  1. Nelonen on Suomen paras tv-kanava!