Lake FM:n lähtölaukaus kajahtaa tammikuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Tampereella kuuluva ja myös internetissä toimiva Lake FM aloittaa lähetykset tammikuun alussa. Järviradio Pirkanmaan tuottama dance-vaikutteista musiikkia soittava erikoisradio lähettää Hervannasta taajuudella 101,6 MHz. Lake FM kuuluu ulalla kolme kuukautta 40 watin lähetysteholla. Sen jälkeen lähetyksiä voi kuunnella pelkästään netissä. Tulevaisuudessa asema saattaa vierailla ula-taajuuksineen myös muilla paikkakunnilla.

 

Lake FM:n ohjelmiston pääpaino tulee olemaan musiikissa. Myös mainosaikaa pyritään myymään. Ohjelmat suunnataan 15-30 -vuotiaille.

– Lake FM:n bassoiloittelua on hyvä soittaa täysillä vaikka mopoautossa, Järviradio Pirkanmaata pyörittävä Pasi Komsi vihjaa.

Mediamonitori


Kommentit

6 vastausta artikkeliin “Lake FM:n lähtölaukaus kajahtaa tammikuussa”

 1. Mikko Haajamo avatar
  Mikko Haajamo

  😀
  Hakeeko Lake fm:n omista yritys tulevaisuudessa suomeen väliaikaisia toimilupia lisää.

 2. Pasi komsi avatar
  Pasi komsi

  :-*
  Saattaa hakeakin tälle kanavalle mutta ei uselle paikkakunnalle yhtäaikaa. Startti Tampereella. Homman nimi on kuitenkin pääasiassa nettiradio.

 3. 10,1,6 tajuudella tulee hyvää musiikkia, vielä kun se toimis hyvin. Vituttaa kun pätkii ja uutisia luettiin kuin pappi kirkossa lukemassa saarnaa. Jos ei osa, ei pidä ryhtyä moiseen!!!

 4. tovoisin, että kyseinen radio toimisi jatkossakkin, koska vähiten mainoksia ja muuta ylimääräistä hösötystä. Hyvää musiikkia! Hienoa!

 5. Wanderer avatar

  Modulaatio on aivan onneton ja kuuluvuus tosi heikkoa, jopa Tampereen keskustassa.
  Mutta kuuluu jopa jossain kohtaa Nokiaa. Musa olis hyvää, mutta tekniikka hohhoijaa…

 6. Kuka helvetti jaksaa kuunella ympäri vuorokauden huonolaatuista rätisevää musiikkia. Myös se että kanava soittaa pelkästään venäjänkielistä musiikkia käy hermoille