Spin FM äänessä vain Helsingin radioaalloilla

kirjoittanut

kategoriassa

Spin FM -logoUseilla paikkakunnilla lähettänyt Spin FM on lopettanut lähetykset loppuvuoden ajaksi Lahdessa, Porvoossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Spin FM jatkaa lähetyksiä Helsingin taajuudella ja internetissä. Aseman nettisivuilla kerrotaan, että edessä on muutto uusiin toimitiloihin. Myös ohjelmaformaattia aiotaan kehittää vastaamaan paremmin kuuntelijoiden tarpeita.

Spin FM lähettää alle 50 watin teholla. Sen taajuus on Helsingissä 107,9 MHz. Muilla paikkakunnilla lähetysten kerrotaan alkavan uudelleen ensi vuoden alkupuolella.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Spin FM äänessä vain Helsingin radioaalloilla”

  1. Mikko Haajamo avatar
    Mikko Haajamo

    😀 Hakeeko Spin FM jossain vaiheessa pysyvänpää lupaa.

  2. Makeeee avatar

    Alkaako SpinFM vielä kuulumaan FM-taajuuksilla muuallakin kuin Helsingissä? Ymmärsin ”lopettanut lähetykset loppuvuoden ajaksi”, että vain viime vuoden loppuvuoden ajaksi lähetykset loppuu muualla kuin Helsingissä, mutta ilmeisesti siis pysyvästi koska ei edelleenkään kuulu muualla?