Korsuradio seuraa onnettomuusharjoitusta Lahdessa

kirjoittanut

kategoriassa

Lahdessa perjantaina käynnistyvän TYYNE 11 -moniviranomaisharjoituksen oma radioasema Korsuradio kuuluu Lahden seudulla taajuudella 89,1 MHz. Korsuradio välittää harjoitukseen osallistuvien tunnelmia ja soittaa musiikkia Lahden Hennalassa sijaitsevasta studiosta. Radioaseman toteuttajina häärivät radioamatöörit.

TYYNE-harjoituksen pääteemana on harjoittaa eri viranomaisia ja vapaaehtoisia kuvitteellisessa myrkkyjunaonnettomuudessa. Sunnuntaiaamuna huipentuvassa harjoituksessa on mukana noin 200 henkilöä. Hämeen Rykmentin johtamaan harjoitukseen osallistuu Puolustusvoimien kantahenkilökuntaa, reserviläisiä ja varusmiehiä, poliiseja ja palomiehiä sekä monien muiden alojen asiantuntijoita. Lisäksi mukana on Lahden kaupungin ja Päijät-Hämeen liiton edustajia sekä muun muassa SPR:n ja Vapaaehtoisen pelastuspalvelun VAPEPA:n jäseniä. Mukana on myös VR.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Korsuradio seuraa onnettomuusharjoitusta Lahdessa”

  1. Satu Pellikka avatar
    Satu Pellikka

    Milläs taajuudella ja millä saan kuulumaan ohjelman täällä Helsingissä?

  2. Korsuradio ei kuulu Helsingissä vaan Lahdessa vaan.