Radio 988 aloitti Pirkanmaalla

kirjoittanut

kategoriassa

Radio 988 -logoTamperelainen Radio 988 jatkaa lähetyksiä syksyn ajan Pirkanmaalla taajuudella 98,8 MHz. Asema aloitti lähetykset torstaina. Aikuisille suunnatun iskelmäpainotteisen radion taustalla on viihde- ja musiikkimedia Discopress Oy. Iloisia musiikkielämyksiä kuuntelijoille tarjoavan paikallisradion ohjelmatarjontaan lukeutuvat suositut Tätä Suomi tanssii- ja Radio Top 20 -listat sekä STT:n uutiset ja monet muut ohjelmanumerot.

Radio 988 teki paluun runsaan kuuntelipalautteen ansiosta. Pentti Teräväisen luotsaama asema koki ensiesiintymisensä radiotaajuudella viime kevättalvella. Teräväisen mukaan palautetta tuli kesän aikana niin runsaasti, että asema päätettiin pystyttää uudelleen.

– Tällaiselle paikalliselle aikuisten radiolle on valtava kysyntä. Mikä hämmästytti aluksi, oli se, että monet parikymppiset nuoretkin antoivat palautetta ja fanittavat meitä, Teräväinen paljastaa.

Mediamonitori


Kommentit

6 vastausta artikkeliin “Radio 988 aloitti Pirkanmaalla”

 1. Mikko Haajamo avatar
  Mikko Haajamo

  😀
  Koska Radio 988 voi kuunella internetissä!

 2. Marko Niemi avatar
  Marko Niemi

  [quote name=”Mikko Haajamo”]:D
  Koska Radio 988 voi kuunella internetissä![/quote]
  [quote name=”Mikko Haajamo”]:D
  Koska Radio 988 voi kuunella internetissä![/quote]
  Ei ole tulossa nettiin tietääkseni, koska Teräväisen Pena sanoi jotenkin että haluavat hyötyä paikallisesta kuulijakunnasta erityisesti…

 3. Sarisirkku avatar
  Sarisirkku

  Soittolistaa kaipailisin… La 8.10.-11 ”Tyttökulta herää jo” kenen biisi?

 4. Timo Saha avatar
  Timo Saha

  🙂 Tosi hyvää musiikkia tulee radio 988:sta. Pitääkö paikkansa, että radio lakaa kuulumasta taas marraskuun lopussa.Toivottovasti jatkuu ainakin joulun jälkeen.

 5. Älkää nyt vaan ihmeessä ruvetko soitteleen mitään soittolistoja, aina samaa musiikkia samaan aikaan eri päivinä. Niitä on jo joka kanavalla, pysykää te erilaisena, kiitos

 6. Juhani Korteniemi avatar
  Juhani Korteniemi

  Kiitos Tapio Heinosen kappaleesta Eilen kun tiennyt en …ja soittakaa toki muitakin Heinosen levyjä.