Finnairin oma kesäradio käyntiin kesäkuussa

kirjoittanut

kategoriassa

KesäFM-logoPääkaupunkiseudulla aloittaa uusi, koko kesän lähettävä radiokanava KesäFM. Kesäkuun ensimmäisestä päivästä elokuun loppuun toimivan aseman taustalla on lentoyhtiö Finnair, joka markkinoi kesäkanavan avulla kesähintakampanjaansa. KesäFM:n teknisestä toteutuksesta vastaa Basso Media.

Internetissä ja ULA-taajuudella 102,4 MHz lähettävän radion ohjelmisto sisältää eri teemoilla toteutettuja musiikkikokonaisuuksia, joilla viitataan Finnairin matkakohteiden henkeen, kulttuuriin ja ilmapiiriin. Monipuolisen musiikkitarjonnan ohessa kuullaan tietoiskuja Finnairin tarjoamista matkakohteista ja matkustamiseen liittyvistä asioista.

Basso tuottaa tänä kesänä myös tunnetun olutmerkin ympärille räätälöityä radioprojektia, joka kuuluu neljässä eri jaksossa Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Viime kesänä Basso tuotti Nissanin uuden automallin oman markkinointikanavan.

Mediamonitori


Kommentit

9 vastausta artikkeliin “Finnairin oma kesäradio käyntiin kesäkuussa”

 1. Voipi olla tsekkaamisen arvoinen juttu…

 2. Mikko Haajamo avatar
  Mikko Haajamo

  😀
  On varmasti vaihtelua muille tilapäisesti kuuluville radioasemille täällä pääkaupunkiseudulla.

 3. Mikä kappale soi perjantaina 17.6. n. klo 07.55 Kesä fm:ssä. Ihana oli. Tietääkö joku?

 4. que pasa avatar

  Nettiradio ei ole toiminut moneen päivään, mistäköhän johtuu? 🙁 kaikki muut systeemit kyllä koneella toimii ja ääntelee, mutta kesä fm mykkä..yyh

 5. ”Monipuolisen musiikkitarjonnan ohessa…” Nyt päivällä soitettu vain 4-5 biisiä. Alkaa pikku hiljaa tympimään. Yhtenä näistä Katri Helenan Kesä Helle.

 6. Hieno musiikki valikoima, tykkään todella paljon.

 7. Mo,

  loistomusaa, thx! 30.7. klo 8-9 aamulla I Want You To Take Over Control” kuuluu kiihtyvällä vauhdilla, pidin oikein päiväkirjaa ;)Kipale soi peräti 4 kertaa tuona aikana, 3. kerralla 2 biisiä välissä ja 4. kerralla vain yksi enää.

  Soitelkaa vaan edelleenkin ihan kuinka tykkäätte – se on hyvä biisi!

 8. jumittaa taas 4 eri biisiä! onko joku jättänyt repeatin päälle??