Maailma kylässä myös radioaalloilla

kirjoittanut

kategoriassa

Ensi viikonloppuna Helsingin Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla vietettävä Maailma kylässä -festivaali virittää radiokuuntelijat maailmankulttuurin tunnelmaan. Maanantaista sunnuntaihin Kaupunkiradion taajuudella 101,4 MHz ja netissä lähettävä Maailma kylässä FM soittaa maailmanmusiikkia ja lähettää toimitettuja ohjelmia Kirjasto 10:stä. Loppuviikolla lähetys tulee festarialueelle pysäköidystä kirjastoautosta.

Suoran lähetyksen festivaalialueelta tuottavat Metropolia Ammattikorkeakoulun ja Laajasalon opiston radiotyön opiskelijat. Maailmanmusiikkia taajuudelle tuovat DJ:t, kuten Paleface, DJ Svengali, Selecta Andor ja Papa Montero.

Maailma kylässä -festivaalin pääjärjestäjä on Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepa.

Mediamonitori