Uudistuva Radio Aalto hakee kasvua

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Aalto -logoRadio Aalto uudistaa ilmettään maaliskuun alussa. Aallon uudistus tuo tarjolle monipuolisen ja rohkean ohjelmiston sekä nipun uusia ammattilaisia. Uusina juontajina Radio Aallolla aloittavat Ellen Jokikunnas, Kimmo Vehviläinen, Jarkko Valtee, Kristiina Komulainen ja Axl Smith. Uudistuksella Radio Aalto tavoittelee lisää kuuntelijoita, kuunteluajan kasvua ja tarjoaa entistä vahvemman parin Nelonen Median toisen radiokanavan, Radio Rockin rinnalle.

Nelonen Median radioiden johtaja Kari Laakso kertoo uudistuvan Radio Aallon täyttävän aukkoa radiomarkkinoilla.

– Koemme että 20-44-vuotiailta puuttuu oikeasti kiinnostava kanava. Nuorisokanavien sekä toisaalta Iskelmän ja Novan välissä on iso aukko, jonka aiomme täyttää. Tarjoamme viihdettä yleisölle, joka haluaa kuulla rohkeaa, hauskaa ja mukaansatempaavaa sisältöä. Tätä varten onnistuimme palkkaamaan kaupallisen radion kaikkien aikojen kovimman juontajaryhmän, Laakso korostaa.

Radio Aallon aamuohjelmasta tutut Olga Ketonen ja Harri Moisio saavat aamutiimiinsä kolmannen pyörän. Draq-taiteilija, juontaja Jarkko Valtee räjäyttää väripaletin auki Aallon uudistuneessa aamushow:ssa OVH: Olga, Valtee ja Harri.

Kovan päivän päivä -ohjelmassa kello 10-14 ovat äänessä Kristiina Komulainen ja Sami Kuronen. Radio Aallon iltapäivässä lyödään samaan koppiin täysin eri lähtökohdista tulevat juontajat. Ellen de Vehviläinen Show tuo radioaalloille radioneitsyt Ellen Jokikunnaksen ja radiokonkari Kimmo Vehviläisen yhteisen ohjelman kello 14-18.

Radio Aallon musiikkitarjonta monipuolistuu entisestään ja Jani Juntusella on arki-illoissa kello 18-20 maanantaista torstaihin hyppysissään kaikki hyvän musiikkiohjelman ainekset. Maanantaisin luvassa on viikoittain vaihtuva Radio Aallon dj-vieras, tiistaisin Radio Aallon Facebook-jukeboxi soittaa kuulijoiden toiveita, keskiviikkoisin Jani tarjoilee Radio Aallon hyvän musiikin erikoisohjelman ja torstaisin luvassa on Radio Aallon Suomen virallinen albumilista.

Virallisen albumilistan myötä Radio Aalto palauttaa kuulijoiden ulottuville tiedon siitä, mitä kansa todella ostaa. Perjantai-illoissa kello 18-20 päästetään vapaaksi energinen Thank God it’s Friday -show, jota isännöi Axl Smith. Silloin luvassa on hyvän musiikin lisäksi hyväntuulinen päätös viikon aherrukselle ja tarjolla vauhdikasta menoa rennon juontajan seurassa.

Radio Aallon kolumnisteina jatkavat Anna Perho ja Jenni Pääskysaari.

Mediamonitori


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Uudistuva Radio Aalto hakee kasvua”

 1. Oliko tämä uutinen vai mainos?

 2. Joo, nyt tais mennä tiedote sellasenaan läpi…

  Mikäköhä siinä on, et viime aikoina on lähinnä Citymarkettien missikiertueelta tuttuja ”juontajia” nostettu radioon? Onko viimeisetkin toimittamisen, saatika journalismin, ripeet karissu radiosta? Juontaminen… Mediajuontaminen… http://www.mediavalmennus.net/

  Dislike.

 3. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  [quote name=”Niko”]Oliko tämä uutinen vai mainos?[/quote]

  Tiedote meni pienin korjauksin läpi.

  Tämä ei ole meillä normaali käytäntö. Olen toisen median palveluksessa freelancerina, mikä estää minua toimimasta täydellä panostuksella Mediamonitorissa. Etsimme tilanteeseen ratkaisua.

  Tero Toivonen
  Vastaava tuottaja
  Mediamonitori