Uudet radiotoimiluvat myönnetty

kirjoittanut

kategoriassa

Uudet kaupallisten radioiden toimiluvat myönnettiin torstaina valtioneuvoston istunnossa. Yhteensä valtioneuvosto antoi kymmenen valtakunnallista, kaksi suurimpien kaupunkien sekä 54 paikallista toimilupaa. Valtakunnallisista kanavista kaikki nykyiset asemat jatkavat nykyisillä taajuuskokonaisuuksillaan. Luvat ovat voimassa vuoden 2012 alusta vuoden 2019 loppuun.

Uusia paikallisasemia syntyy Turkuun, Kokkolaan, Poriin ja Helsinkiin. Kaupunkiverkon luvat menivät vastikään Helsingissä aloittaneelle Radio Nostalgialle ja paikallisena toimineelle Bassoradiolle. Bassoradio sai luvan kuulua Helsingin lisäksi Jyväskylässä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Radio Nostalgian uusia alueita ovat Turku, Tampere ja Oulu.

Mediamonitori – Valtioneuvosto


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Uudet radiotoimiluvat myönnetty”

 1. Simakuutio avatar
  Simakuutio

  ”Radio Nosraltgialle” … nooooh, pikku typo. 🙂

 2. Simakuutio avatar
  Simakuutio

  [quote name=”Simakuutio”]”Radio Nosraltgialle” … nooooh, pikku typo. :)[/quote]
  Ja kiitos pikaisesta korjauksesta. Näitähän sattuu.. 🙂

  Yhtä asiaa tässä pohtinut… mistä näille kaikille asemille riittää kuulijoita? Ehkä osan päivää voi olla joku kriittinen massa kuulolla mutta muutoin voi olla aika hiljaista…

 3. Mediafani avatar
  Mediafani

  Radio on suosittua matkaillessa autossa ja sitten ehkä ruokaa tehdessä tms. niillä, jotka ei osaa vaihtaa Spotifyyn.

  Ihan käsittämätöntä, että soittolistoilla pääsee pitkälle ja useimmat tykkää. Iskelmän Ari Ojala neuvoi vaihtaa kanavaa.

  Ehdotettuani siis sille parempaa musiikkia soittolistalle. Mutta mitä se auttaa, kun kaikilla sama tilanne? Parempi sammuttaa koko vekotin.