Lasse Norres ja Jami Kananen Nostalgian puikkoihin

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Nostalgia -logoPerjantaina 11. helmikuuta starttaava uusi paikallisradiokanava Radio Nostalgia luottaa tunnettuihin radioääniin. Radio Nostalgian aamua luotsaa musiikki- ja viihdealan ammattilainen Lasse Norres ja iltapäiviä usean paikallisradion ja Sävelradion kautta uudelle kanavalle siirtynyt kokenut Jami Kananen. Radio Nostalgia kuuluu pääkaupunkiseudulla taajuudella 99,4 MHz ja netissä.

Radio Nostalgia on suunnattu yli 50-vuotiaille pääkaupunkiseudulla asuville energisille aikuisille. Kanavan ohjelmasisältö käsittelee kohderyhmää kiinnostavia aihealueita kuten yhteiskunnallisia asioita, hyvinvointia, taloutta, kulttuuria ja matkailua. Musiikkitarjonta koostuu pääasiassa 60- ja 70-luvun ikimuistoisista hiteistä, mutta mukaan mahtuvat myös todelliset helmet 50-luvun lopulta ja 80-luvun alusta.

Aamujuontaja Lasse Norreksella on pitkä historia musiikkia- ja viihdealan erilaisista viestintä- ja PR-tehtävistä. Iltapäiväjuontaja Jarmo ”Jami” Kananen on kokenut mediakonkari ja intohimoinen musiikinystävä, jolla on kattava radiotausta. Jamin ääntä on kuultu radioaalloilla muun muassa Radio Kolmessa Klaukkalassa sekä paikallisradioissa Helsingissä, Tampereella ja Keravalla. Valtakunnallisesti Kanasen ääni tuli kuuntelijoille tutuksi vuonna 2006 lopettaneessa Sävelradiossa.

Kello 6.30-11.00 lähetettävän Lasse Norreksen aamuohjelman parissa päivä käynnistyy polttavien puheenaiheiden, aamiaisvinkkien ja julkkisvieraiden merkeissä. Jami Kanasen isännöimää iltapäivää (klo 14.00-18.30) vietetään ajankohtaisten uutisten ja puheenaiheiden sekä herkullisten illallisvinkkien parissa.

Radio Nostalgian lanseeraustilaisuutta juhlittiin torstaina Ravintola Kallessa Helsingin Kasarminkadulla. Tilaisuudessa julkistettiin radion juontajat ja kerrottiin tarkemmin kanavan kohderyhmästä sekä ohjelmasisällöstä. Radio Nostalogian omistaa NRJ Finland Oy.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Lasse Norres ja Jami Kananen Nostalgian puikkoihin”

  1. Ainakin koelähetsten musiikin perusteella tämä kuullostaa Sävelradion tyyppiseltä kanavalta. 😆

  2. Radio Nostalogian omistaa NRJ Finland Oy.

    Tarkoititte varmaan Nostalgian? Tämän kommentin voi laittaa roskiin luettuanne.