Aikuisten musiikkikanava Radio 988 käynnistyy Tampereella

kirjoittanut

kategoriassa

Kolme kuukautta viihdettä ja muistojen musiikkia aikuisille pirkanmaalaisille tarjoileva Radio 988 aloittaa lähetykset helmikuun alussa. Viihdekonkari Pentti Teräväisen Radio 988 kuuluu Pirkanmaalla taajuudella 98,8 MHz. Lähetykset jatkuvat tilapäisellä ohjelmistoluvalla huhtikuun loppuun saakka.

RADIO 988 tarjoaa kuulijoiden elämäntapaan sopivaa viihdettä. Tarjolla on STT:n uutisia tasatunnein kello 6-22 ja Teräväisen tunnettuja radiosarjoja, kuten Tätä Suomi tanssii, Radio Top 20, Painutaan parketille ja Lauantaitanssit. Soitossa on aikuisille ja senioriväelle suunnattua muistojen musiikkia aina 1950-luvulta lähtien.

Uuden radion taustalla on Teräväisen radio-ohjelmia, viihdepalveluja ja viihdeuutisia tarjoava Discopress Oy.

Mediamonitori


Kommentit

19 vastausta artikkeliin “Aikuisten musiikkikanava Radio 988 käynnistyy Tampereella”

 1. Auli Hannula avatar
  Auli Hannula

  Mahtava radiokanava! Toivottavasti lähetykset jatkuvat vielä huhtikuun jälkeenkin. Olen mainostanut 988:aa sukulaisille, työkavereille, 🙄 tuttaville ja hekin ovat jääneet taajuudelle 988.

 2. Markku Eskola avatar
  Markku Eskola

  Juuri tämänlaista radiokanavaa olen odottanut.Jatsista en niinkään välitä,mutta rautalankaa ei kuule muilta kanavilta vahingossakaan.Todella virkistävää kuunneltavaa.Miksi tämä kanava loppuisi?

 3. Tero Toivonen avatar
  Tero Toivonen

  [quote name=”Markku Eskola”]Juuri tämänlaista radiokanavaa olen odottanut.Jatsista en niinkään välitä,mutta rautalankaa ei kuule muilta kanavilta vahingossakaan.Todella virkistävää kuunneltavaa.Miksi tämä kanava loppuisi?[/quote]

  Kyseessä on enintään kolme kuukautta voimassa oleva tilapäinen ohjelmistolupa.

 4. Merja Lemmetyinen avatar
  Merja Lemmetyinen

  Mahtavaa, upeeta. En voi sulkea radiota ollenkaan, koska sieltä soi koko ajan niin hyvää tanssimusiikkia. Tämä on uutta, jossa on löydetty aivan uusi kuuntelijaryhmä.

 5. Juha Kaukonen avatar
  Juha Kaukonen

  Kuulin tänään vahingossa ensi kertaa. Lisää tällaista.

 6. Jouko Pilkkakangas avatar
  Jouko Pilkkakangas

  Musiikki on kuin omasta levyhyllystä, koukkuun jäin – kanava ei saa loppua!

 7. Ari Sandberg avatar
  Ari Sandberg

  Tämä on tosi hyvä kanava. Olette löytäneet oikean kohderyhmän. Kanva soi yrityksessämme koko ajan. Emme edes harkitse muita kanavia. Asiakkaamme ovat kiinnostuneita tästä kanavasta josta tulee hyvää musiikkia ja ovat hakeneet myös Mhz 98,8 omiin radioihinsa. Älkää sortuko Jenni Vartiaisiin tms hömppämusiikkiin ( tuli kyllä kerran ulos, yäk) Kiitos hyvästä kanavasta jota jaksaa kuunnella.

 8. Risto Rantanen avatar
  Risto Rantanen

  Vihdoinkin kanava, mistä ei tule pelkkiä
  soittolistoja. Vaihtelua on mukavasti;
  jatkakaa samalla linjalla ja vähän lisää
  50- ja 60-luvun swingiä.

 9. Kirsi Tirri avatar
  Kirsi Tirri

  Mahtavaa musaa! Parasta aikuisviihdettä, todellakin.

 10. Heikki Peltonen avatar
  Heikki Peltonen

  Tiistaiiltana autossa pölähti Nat King Cole ja Unforgettable. Meinasi tulla kakat housuun, eihän vuosiin ole tullut muuta kuin näitä laulavia sisaruksia ja muita seksuaali-iskelmän laulajia. Nostan tästä kulttuuriteosta Teräväiselle talvipipoani, kiitos.

 11. paras kanava ikänä..tää ei saa loppua!!
  myös olen mainostanut tutuille..

  mainostakaa jossain..saisitte lisää kuuntelijoita!!! ja luvan jatkaa..jne..

  nyt radion ääreen..ja tulee komeasti kun kuuntelee putkiradiosta.. 😛

 12. Eija Nieminen avatar
  Eija Nieminen

  Aivan mahtava kanava!! Tämä on jatkuvasti päällä sekä töissä että kotona. Tosi ihanaa, kun tulee noita vanhoja kipaleita.

 13. Jari Partanen avatar
  Jari Partanen

  Loistavaa musaa. Maamme parhaat artistis olette saaneet esiintymään. Tosin ne parhaimmat kyllä laulavat tuolta toiselta puolelta. henry Theel, Metrotytöt, Olavi Virta, Taisto Tammi jne. Kiitos oikeasta musiikista jossa sanoista ja sävelestä saa selvää. Puskaradio on paras mainospaikka.

 14. Ritva Ajo avatar
  Ritva Ajo

  Hello!
  Ei huano! On ilo kuunnella kunnon musaa, pankaapas vappuaattona kaikki iki-ihanat jazzahtavat ja bluesit soimaan, ns. skumppa-humppaa! :-* :-*

 15. Juha Nurmi avatar
  Juha Nurmi

  Mahtava kanava,jäi iskelmäkanava kakkoseks.
  Olen kanssa kertonut 988:sta työkavereille.Tosin ei täällä Ruovedellä ihan joka paikassa kuulu hyvin.Ehdottomasti kanavalle jatkoa,ei saa viedä pois annettua tikkaria.

 16. Tarja Hämäläinen avatar
  Tarja Hämäläinen

  Joo ilman muuta lisää tätä!!!

 17. Juhani Laurell avatar
  Juhani Laurell

  Ylivoimaisesti paras radiokanava ikinä! Kunnon musaa; ei joutavaa löpinää eikä levyjen päälle puhumista. Eikä jatkuvaa kappaleiden pätkien soittamista, kuten eräällä I-alkuisella kanavalla.
  Hyvä Pena! Toivottavasti homma jatkuu.

 18. Tuula Lahtinen avatar
  Tuula Lahtinen

  Löysin tämän kanavan tänään puolivahingossa. Todella mukavaa ja erilaista tarjontaa. Ihan lumouduin 😉
  Ehdottomasti jatkoa huhtikuun jälkeen!

 19. Toivottavasti saatte jatko aikaa koska olemme mieheni kanssa nauttineet todella paljon musiikista .Tanssimusiikkia eri vuosi kymmeniltä eikä aina samaa mitä toiset kanavat toistaa päivästä ja viikosta toiseen.Olemme kuunnelleet vain tätä kanavaa niin autossa kuin kotonakin 😆